•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem ‘Zašto sam ovde?’ Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte (Dajan Lejn) i Džonatana Kenta (Kevin Kostner), Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moći podrazumeva i donošenje veoma teških odluka. Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Hoće li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili će poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, već i da bi zaštitio one koje voli.

Poznati roditelj, Kristofer Nolan (Betmen Trilogija, Početak), učestvovao je u stvaranju ovog filma, ali kao producent. Svoje iskustvo u davanju novog značenja super-herojima na velikom platnu, iskoristio je u radu na Supermenu i pomogao ekipi filma da od klasičnog lika napravi nešto potpuno drugačije.

Još otkad je bio mali monstrum, Majk Vazovski (glas mu daje Bili Kristal) je sanjao o tome da postane Strašitelj, i vrlo dobro zna da najbolji strašitelji dolaze sa Univerziteta za Monstrume. Ali već od prvog semestra na ovom univerzitetu, Majkovi planovi će se poremetiti jer će ukrstiti puteve sa velikom „facom“ Džejmsom P. Salivanom, „Salijem“ (glas Džona Gudmana), rođenim Strašiteljem. Zbog njihovog preteranog takmičarskog duha, obojica će biti izbačeni sa elitnog programa za strašitelje. Ono što je još gore, shvatiće da će morati da rade zajedno, uz čitav dijapazon čudnih i neprilagođenih monstruma, kako bi popravili ovu situaciju.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Čovek od čelika (petak 22:00) i Univerzitet za monstrume (petak 19:00).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a na kojoj ćemo i objaviti imena dobitnika u četvrtak u večernjim časovima. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da u komentaru ispod slike napišete imena omiljena tri superheroja iz filmova ili stripova. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...