•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odlazak glumačke legende

Glumac James Gandolfini, najpoznatiji po ulozi Tonyja Soprana u hit seriji 'Porodica Soprano', preminuo je sinoć u Italiji u 51. godini života.

Poznati hollywoodski glumac umro je, navodno, od srčanog udara, navodi Jpost.com. Slavni 51-godišnjak došao je u Italiju na 59. Taormina filmski festival koji se održava na Siciliji. Trebao je sudelovati na nekim doga]ajima tokom nadolazećeg vikenda, zajedno sa ostalim filmskim zvezdama.

„Svi smo u šoku. Ovo je velika tragedija i osećamo neizmernu tugu zbog gubitka člana porodice. Bio je poseban čovek, veliki talenat, ali najvažnije, nežan i osećajan koji se prema svima odnosio sa velikim poštovanjem bez obzira na pol, godine ili titulu, saopšteno je iz HBO-a.

Glumica Susan Sarandon na svom Twitter profilu napisala je da je Gandolfini bio "jedan od najšarmantnijih, najzabavnijih i najvelikodušnijih glumaca" sa kojima je ikad radila.

Jonah Hill napisala je da joj je srce slomljeno. "James je bio jedan od najtolerantnijih glumaca."

Prijatelji preminulog glumca rekli su da je Gandolfini imao neke planove, a jedna od njih bila je i tetovaža.

Podsećamo, Gandolfini je prvu filmsku slavu stekao filmom “True Romance” iz 1993. godine, a ubrzo nakon toga je postao prava hollywoodska legenda glumeći Tonyja Soprana 1999. godine. Za tu veoma važnu ulogu, koja je obeležila njegovu karijeru i koja se protegnula na šest sezona mnogima omiljene serije, osvojio je tri nagrade Emmy. Glumio je u filmovima poput "Uhvatite maloga", "Meksikanac", "Poslednja bitka", "Svi kraljevi ljudi", "Zero Dark Thirty" i "In the Loop".

Rođen je 18. septembra 1961. u porodici američkih Italijana u New Jerseyju, a karijeru je započeo na Broadwayju 1992. u predstavi "Tramvaj zvani želja" sa Jessicom Lange i Alexom Baldwinom. Pre prve uloge na filmskom platnu Gandolfini je radio kao vozač kamiona i menadžer noćnog kluba u New Yorku. Zatim je sa prijateljem otišao na časove glume gde su ga "uhvatili" lovci na talente.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...