•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney ipak uklanjao bore?

George Clooney koji je poznati neženja, ali i veliki šarmer, uveo je novu modu među poznatima. O čemu se zapravo radi?

Sve je počelo još u januaru kad je izjavio za magazin Esquire da nikad nije koristio botoks na području lica, ali je bore uklonio s testisa.

"To je nova procedura i mnogi u Holywoodu su je probali. Zove se 'peglanje mu*a'", rekao je glumac, očito ismejavajući opsednutost slavnih s mladalačkim izgledom, ali jedna poznata klinika odlučila je ponuditi upravo takav zahvat.

"To je potpuno logično i normalno. Svi su mislili da je ženska brazilska bikini depilacija smešna pre deset godina, a danas je svi rade. Nemojte ismejavati dok ne probate", kažu u klinici.

A da je procedura hit među slavnima dokazuje to da u vreme dodele nagrada "raspored je jednostavno pretrpan", a da bi bilo efekta najbolje je postupak ponavljati svakog meseca.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...