•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Fight Club 2' stiže 2015!

Promotivna ilustracija, Dark Horse Comics Iako je prvo pravilo "Kluba boraca" da se 'o Klubu boraca ne govori', ovu informaciju moramo podeliti s vama - autor Chuck Palahnuik trenutno radi na nastavku svog romana iz 1996, po kojem je snimljen i kultni film.

Zasada, nastavak neće uključivati Brada Pitta u hollywoodskom filmu, već se radi o limitiranoj seriji 10 stripova u izdanju Dark Horse Comics.

Ova izdavačka kuća je objavila kako se radnja Fight Club 2 dešava deset godina nakon završetka iz autorove knjige - u trenutku kad narator shvata da su on i njegov nasilni, manipulativni pratilac Tyler, ustvari ista osoba, te se ponovo povezuje sa Marlom Singer, koja je u međuvremenu bila kidnapovana.

Palahnuik je sam prekrišio osvoje vlastito pravilo o tome da se o "Klubu boraca" ne govori, te je za USA Today otkrio vrlo specifične detalje – u međuvremenu su se Marla i Tyler venčali, i žive u, naravno, prilično disfunkcionalnoj porodici, sa 9-godišnjim sinom, Juniorom.

Tyler, koji je tokom odrastanja imao loš odnos sa svojim ocem, takođe je loš otac svom sinu Junioru, ali se nađe u situaciji kada u okviru projekta Mayhem spasi sinov život.

A što se samog stripa tiče, Palahnuik kaže kako je iskoristio pristup "crtanih filmova", kako bi što bolje oslikao neke od apsurdno komičnih situacija. Dakle, neće sve biti tako crno.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila